Historia

2016 drog vi igång bolagen för att dela med oss till bygg och industri med våra kunskaper.

Personal

Tillsammans täcker vi flera områden.  Vid sidan av våra ordinarie uppgifter så hjälper vi varandra, så tveka inte att kontakta oss.

Bosse Wretling

CEO, säljare och utbildare.

30 år inom branschen bygg och entreprenad har givet mig en fördel som ingen kan ta ifrån mig – Erfarenhet. Nämn en entreprenadfirma så har jag jobbat där eller så har vi gjort livet enklare för kunderna tillsammans. Att jag sen är vetgirig och gillar tekniska utmaningar har säkert hjälpt mig på vägen under denna tiden. Men det finns en sak jag brinner för ännu mer och det är att dela med mig av kunskapen. Det finns ingen kunskap som är hemligt och alla har lika stor rätt att ta del av det.

Dan Wretling

COO, tekniker och utbildare.

Jag har inte lika många års erfarenhet som Bosse av naturliga skäl men ändå ett brett register.  Den tekniska vetgirigheten har gått i arv med säkerhet.  Precis som Bosse så brinner jag för att dela med mig av min kunskap. Framför allt så vet jag hur det fungerar i industrin. För tillfället så jobbar jag på VOLVO som konsult. Jag simulerar svetsrobotar i den virtuella fabriken för de kommande 60- modellerna. Jag har även varit med i en intensiv ”taskforce” för cykeltids optimeringen för 90- bilarna.  Vid sidan av detta så kör jag utbildningar tillsammans med Bosse.

Värderingar

Vi vill utveckla säkerheten för Svenska företag

Vi vill genom tjänster, utbildningar och specifika produkter bidra till att skapa en bättre arbetsmiljö och en bättre säkerhet på våra arbetsplatser, Vår huvudinriktning är mot kunder inom bygg och industri som behöver stärka sin kunskap och erfarenhet.
Vi värderar viljan till förbättring och ökad medvetenhet om säkerhet i dagligt arbete, högt.